АПТА течен препарат концентрат с аромат на цитрусови плодове 3.01 л. = 86 пранета


Код
100248

Тегло
3.3 кг.

14.69 лв.
-
+


Кратко описание
АПТА течен препарат цитрусови плодове 3.01 л.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

АПТА течен препарат за пране концентрат с аромат на цитрусови плодове 3.01 л. = 86 пранета

Течния препарат на АПТА прониква и на най-уязвимите за цапане места, като резултата се проявявя още при програма за пране от 30 градуса. Препаратът АПТА придава на Вашето пране свежия аромат на цитрусови плодове. 

Начин на употреба: 1 капачка = 70 мл. За ръчно пране разтворете добре 50 мл. в 10 л. вода и след това накиснете дрехите. За машинно пране: при слабо замърсено пране - 35 мл., при средно замърсено пране - 55 мл., при силно замърсено пране - 95 мл. При твърда вода вижте указанията на етикета на продукта. Не използвайте за пране на вълна, коприна и деликатни тъкани. За деликатни тъкани Ви препоръчваме да използвате продукта на АПТА в разфасовка от 1.5 л. Цена за едно ръчно пране - 0.22 стотинки. Цена за едно машинно пране - 0.16 стотинки / на базата на слабо замърсено пране /, когато продукта не е в промоция ! ТОВА Е НАЙ-НИСКАТА ПАЗАРНА ЦЕНА ЗА 1 БРОЙ ПРАНЕ !

Уважаеми клиенти, бихме желали да ви информираме, че концентрираната формула на продукта Ви позволява да спестите пари и да го използвате за 86 нормално замърсени пранета /0.16 ст. за едно пране/ или 43 силно замърсени пранета ! ВНИМАНИЕ: на френския пазар на всяка  опаковка се индикира минимален брой средно или силно замърсени изпирания, докато на продуктите за българския пазар се индикира общо брой пранета. Така ползвайки нашия продукти получавате 43 пранете в повече от конкурентните ни продукти  !

Продуктът се произвежда в Белгия.

Други продукти

Loading...