ВЕНИШ доза за премахване на петна от цветни дрехи 8х40 гр.


Код
100212

Тегло
0 кг.

  • Ново
9.99 лв.
-
+


Кратко описание
ВЕНИШ доза за петна 8х40 гр.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ВЕНИШ доза за премахване на петна от цветни дрехи 8х40 гр.

Вениш прах за премахване на петна осигурява безупречно и изкрящно пране. Прибавя се към перилния препарат при всяко пране, за да го направи по-ефикасно ( при 30 градуса ).

Начин на употреба: При машинно пране използвайте 1 пликче за 5 кг пране. Ако използвате перилен препарат на прах или таблетки за пране, прибавете съдържанието на едно пликче към перилния препарат в дозатора. Ако използвате течен перилен препарат, изсипете "Вениш" директно в празния барабан или в дозатора, без да смесвате с перилния препарат. При ръчно пране разтворете съдържанието на едно пликче в най-малко 5 л. гореща вода с перилния препарат. Разтворете добре препарата и след това поставете дрехите. Препоръчително е да тествате продукта върху вътрешната страна на дрехата и след това да накиснете за 1 час. След изпирането изплакнете обилно, особено ако става въпрос за бебешко пране.

Съвети за потребителя: Да не се използва за вълна и коприна. За бебешко пране продуктът да се използва с хипоалергенен перилен препарат. За оптимален резултат се препоръчва висока температура ( 60 - 95 градуса ). Продуктът може да се използва с омекотител, но да не се смесва с друг химически продукт. 

Продуктът се произвежда от "Рекит - Бенкизер" Франция.

Други продукти

Loading...