ВЕНИШ прах за прамахване на петна от бели и цветни дрехи 563 гр.


Код
100210

Тегло
0 кг.

  • Ново
9.99 лв.
-
+


Кратко описание
ВЕНИШ прах за петна 563 гр.

Безплатна

доставка над 49.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ВЕНИШ прах за премахване на петна от бели и цветни дрехи 563 мл.

Вениш Окси Екшън Интелиджънс отстранява не само онези петна, които се виждат ясно, но и малките петънца, които лесно се пропускат преди прането. Продукта е ефикасен и при ниски температури за бяло и цветно пране. Просто прибавете 1 чашка Вениш към всяко пране. 

Съвети за приложение: Винаги следва да се спазват препоръките за употреба на производителя. Винаги предварително и на дискретно място да се изпитва устойчивостта на избеляване и поносимостта на материала. Моля бъдете предпазливи, ако перете заедно цветно и бяло пране или перете дрехи за първи път. След използване опоковката да се прибере и да се съхранява на хладно и сухо място. За предварително третиране да се използва топла вода. Дръжте съдържанието на кутийката чисто, без примеси. Да не се използва върху вълна или коприна. Следвайте указанията на етикетите!

Начин на употреба: За ръчно пране: За оптимални резултати - накиснете прането. При нормални петна да се използва 1/2 чашка (30 гр.) При упорити петна - 1 чашка (60 гр.) да се разтвори напълно в 4л. топла вода (40 градуса). При цветно пране да се кисне максимум 1 ч., при бяло пране да се кисне максимум 6 ч. След накисване да се изплакне старателно и да се пере както обикновено.За машинно пране: при нормални петна да се добави 1/2 чашка (30 гр.). При упорити и засъхнали петна да се прибави 1 чашка (60 гр.) към обикновения препарат за пране в основната програма на пералната машина.

Препаратът се произвежда в Германия.

Други продукти

Loading...