ФИОРИНИ талиателе 500 грама


Код
160027

Тегло
0.5 кг.

  • Ново
3.49 лв.
-
+


Кратко описание
Фиорини талиателе 500 грама.

Безплатна

доставка над 49.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ФИОРИНИ талиателе 500 грама.

ФИОРИНИ, много повече от макаронени изделия ! Нашите продукти съчетават дълги години майсторство, технология, достигаща до съвършенство и най-добрите съставки от природата. Страста към съвършенство, в услуга на познавачите! Ние правим макаронени изделия със страст от поколения насам. Ние сме разработили опит и майсторство, синоними на съвършенство. Грижа за качеството: макаронените изделия ФИОРИНИ съдържат 100% натурални съставки, взети от най-доброто, което природата ни дава. Ние покриваме цялата производствена верига - от избора на зърно до крайния продукт. Нашите контрольори на качеството и експерти в хранителните продукти избират за вас най-добрите сортове зърно, от нивите, където те растат, до нашата собствена мелница. Постоянното наблюдение на производствения процес представлява най-добрата гаранция за качество и уверението, че предлагаме най-доброто за вашите ястия.

 

Начин на приготвяне: Вземете голям съд и го нанълнете с вода. Ще ви трябва най-малко един литър на 100 грама сухи макаронени изделия. Вашите макаронени изделия ще имат достатъчно място за разбъркване. Важно е да се разбъркват добре. По този начин макаронените изделия няма да се слепят. Освен това така те ще се варят равномерно. За да приготвите „ал денте”, варете 8 минути. За по-мека паста варете още 1-2 минути. Една порция от 240 гр. сварена паста съответства на около 100 гр. сурова паста. Пакетът съдържа 5 порции. Разбърквайте по време на варене, изцедете, без да изплаквате. Не изплаквайте макаронените изделия под студена вода, защото ще отмиете всичкото нишесте и по този начин ще промените вкуса. Изплаквайте макаронените изделия с вода само, ако искате да приготвите студена салата. Ако е възможно, веднага смесете макаронените изделия и соса. По този начин те никога няма да се слепят. За перфектни резултати при приготвянето на вашите ястия използвайте и сосовете на ФИОРИНИ - сос болонезе, сос босилек, сос с гъби и сос с маслини.

 

Състав: 100% грис от твърда пшеница с най-високо качество. Възможно е да съдържа следи от яйца. Сол - 0.01 гр. на 100 гр. готов продукт.

Продуктът се произвежда в Испания.

 

Други продукти

Loading...