СЕН ЕЛОА зелени белени аспержи 330 грама. Опаковката съдържа 12-22 броя аспержи.
СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!
Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.
Аспержите не са толкова популярни в България, колкото другите зеленчуци, но въпреки това са толкова полезни, че задължително трябва да присъстват в менюто ни. Може би не знаете, но този зеленчук е един от най-добрите, когато става въпрос за детоксикация, истински афродизиак и подмладява както никой друг. Аспержите съдържат калий, фибри, не са толкова калорични, ето защо се препоръчва да се хапват по време на детоксикация. Фолиевата киселина и Витамин А, съдържащи се в аспержите са най-доброто средство за борба с възрастта. Освен това този зеленчук е изключително богат на антиоксиданта глутатион, който унищожава свободните радикали, които са в основата на стареенето на кожата, косата и ноктите. Векове наред аспержите са се считали за афродизиак заради формата си. На френски думата “аспержи” е жаргон за мъжки полов орган. Отново фолиевата киселина е причина симпатичният зеленчук да се счита за едно от най-добрите природни средства, които предпазват от сърдечно-съдови заболявания. Има редица доказателства, че хората, които слагат на масата си повече аспержи по-рядко страдат от високо кръвно налягане, инфаркти и инсулти. Бъдещите майки знаят, че преди бременността и през първите три месеца трябва да приемат фолиева киселина под формата на таблетки. Освен това те могат да хапват и аспержи. По този начин бременните предпазват бъдещото си дете от опасни вродени дефекти като спина бифида.
Ето защо Ви препоръчваме да ги включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !
Съставки: Зелени свежи аспержи, вода, подкиселител: лимонена киселина сол – 1.08 грама за 100 грама продукт.
Продуктът се отглежда в Перу и се пакетира във Франция.