СЕН ЕЛОА нахут 500 грама.


Код
150429

Тегло
0.5 кг.

  • Ново
3.39 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа нахут 500 грама

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА нахут 500 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

Нахутът е добър източник на протеин. В комбинация с протеина от пълнозърнестите храни предоставят количества протеини, сравними с тези на месните или млечните продукти, като дори се изключват високите калории и наситени мазнини. 

Желязото, фосфата, калция, магнезия, мангана, цинка и витамин K, които са налични в нахута, спомагат за изглаждането и поддържането на костната структура и здравина.

Нахутът съдържа фитохимикали наричани сапонини, които могат да действат като антиоксиданти. Може да намалят риска за рак на гърдата, да са защита срещу остеопораза и минимализиране на топлите вълни при жени след меноупауза.

Нахутът се използва в салати, предястия, основни ястия, сосове и десерти. Брашното от нахут се използва при приготвянето на паста, хляб и всякакъв вид тестени десерти. Едни от най-известните ястия са фалафелът и хумусът.

Един много важен съвет: не забравяй да накиснеш нахута за една нощ преди да го приготвиш.

Ето защо Ви препоръчваме да го включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Нахут,вода,сол. 

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...