СЕН ЕЛОА леща приготвена 800 грама.


Код
150091

Тегло
0.8 кг.

  • - 40%
3.69 лв. 2.21 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа леща 800 грама.

Безплатна

доставка над 49.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА френска приготвена леща 800 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

Основните хранителни съставки, които се съдържат в лещата и отреждат едно от основните места в нашето меню. С нея можете да проготвите различни ястия. Първо  започвате със  супи, чорби или яхнии с леща, продължавате  през салати с леща и завършите с различни основни ястия с леща. Заредете Вашия организъм с така необходимите му хранителни вещества !

Лещата се отнася към протеиновите продукти с растителен произход. В една порция готова за консумация леща се съдържат толкова протеини, колкото и в порция месо. Освен това нея има много сложни въглехидрати, минерални соли и растителни влакна. Всичко това прави лещата много хранителен и полезен продукт. Ниското съдържание на мазнини (по-малко, отколкото в граха) прави лещата отличен диетичен продукт. В състава й влизат диетични фибри (и разтворими, и неразтворими). Разтворимите влакна са полезни за поддържане на чревната микрофлора, като профилактика срещу различни заболявания включително и онкологични), също и за добро храносмилане. Лещата е много богата на витамини от група В, а в покълналите й семена е открито високо съдържание на витамин С. По отношение на фолиевата киселина (витамин В9) тя е безпрецедентен лидер сред останалите хранителни продукти. В порция готова леща се съдържат не по-малко от 90% от необходимото на организма дневно количество В9. Благодарение на наличието на най-важните аминокиселини, които се усвояват лесно от организма, лещата може да бъде включена в менюто като допълнителен източник на белтъчини по време на пост, да влиза в състава на диети и задължително присъства в храната на вегетарианците.

Ето защо Ви препоръчваме да го включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Леща, вода, захар, аромат, пушен аромат, сол - 1 грам за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...