СЕН ЕЛОА гъби печурки нарязани 800 грама.


Код
150077

Тегло
0.8 кг.

4.99 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа гъби 800 грама.

Безплатна

доставка над 49.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА френски нарязани печурки 800 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

Нарязаните печурки са подходящи за супи, различни видове салати, за пици и спагети, като гарнитура – гъби с ориз и добавка към любимите Ви местни ястия – пиле с гъби, пържола с гъби.. Осигурете на Вашия организъм необходимите му вещества и минерали !

Състава на гъбите е същия както при зеленчуците. Въпреки голямото съдържание на вода (85-90%) в тези растения, хранителната стойност на гъбите е голяма. Те са по-хранителни от всички житни растения. Дори са равностойни на граха, морковите и лещата. Установено е още, че някои сортове гъби има почти еднаква енергийна стойност с тази на месото. Гъбите са една от най-добрите храни за хора, страдащи от нервно разстройство. Причина за това е високото съдържание на фосфор, който действа изключително благоприятно на нервната система. Най-много фосфорна киселина и калий има в кожата на гъбата, докато в пънчето те са по-малко. Освен за нервната система, гъбите се препоръчват и за превенция на анемия. Белтъчините на тези растения имат качествата и на растителните и животинските белтъчини. В плодните тела на гъбите влизат важните за организма витамини А, В, С и D. Най-много са витамините от групата В и D. В гъбите има още ценното вещество лецитин, съдържащо фосфор и витамин D. Бялата печурка регулира имунната система. Според изследванията има способност да прекъсва растежа на туморни клетки при диагноза рак на гърдата.

Ето защо Ви препоръчваме да ги включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Култивирана печурка, вода, сол – 0.65 грама за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...