СЕН ЕЛОА бейби моркови 400 грама.


Код
150041

Тегло
0.4 кг.

2.69 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа моркови 400 грама

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА френски бейби моркови 400 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

С него можете да приготвите различни ястия. Можете да ги пасирате с други зеленчуци и да приготвите крем супа, да ги прибавите към свежа салата с различни зеленчуци, да ги сервирате като гарнитура или да ги сготвите с различни видове месо по Ваш вкус и избор. Осигурете на Вашия организъм необходимите му вещества и минерали !

В морковите ще намерите много витамини, минерали, ензими и аминокиселини. Най-голямо е съдържанието на провитамин А (бета-керотин), който подпомага зрението, подобрява вида на кожата и косата, морковите имат доказани свойства и като антиоксидант. Други витамини, които се съдържат в морковите са от групата В и витамин С. Тези витамини укрепват нервната система, увеличават имунитета и подсилват паметта. Минералите, които се съдържат в морковите са: калий (регулира кръвното налягане), натрий (влияе върху активността на някои ензими и алкално-киселинното равновесие на кръвта), калций, магнезий, фосфор, йод, желязо и мед.

Ето защо Ви препоръчваме да ги включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Бейби моркови, вода, захар, сол – 0.7 грама за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...