Картофено пюре

  1. СЕН ЕЛОА картофено пюре 4х125...
    5.99 4.19 лв.
    -
    +

Някога запитвали ли сте се всъщност какво е съдържанието на картофеното пюре, което закупувате от кварталния хранителен магазин. За да бъдем максимално полезни на онези от вас, стремящи се към това да се хранят здравословно и своевременно с това гласуват пълно доверие на производителите, то ние ще им изложим ограничено, но достатъчно полезно количество информация, което вярваме, че ще ви насочи в правилната посока.


АПТА.БГ е онлайн магазин, който не само предлага на своите клиенти истинско картофено пюре, такова, каквото ни напомня за трапезата на мама, но и ви осигуряваме ред други привилегии, заради които си заслужава да се превърнете в част от нашето голямо семейство.


Защо да пазарувате картофено пюре от АПТА.БГ?


Редица са причините, подтикващи ви да извършите покупка от онлайн магазина АПТА.БГ. на първо място е произхода на хранителните продукти. Всеки един артикул от нашата богата палитра е внос от Франция, Испания или друга европейска държава. Разнообразието от различни видове картофени пюрета, които можете да прибавите към вашата пазарна кошница, се произвеждат предимно за френския пазар. Те несъмнено отговарят на всички строги изисквания за качество и стандартизация там.


Ако все пак имате каквито и да било съмнения, то можете да прочетете състава на всеки един от продуктите ни, изписан четливо върху опаковката. В случай, че имате още въпроси, нашите служители са в готовност да ви съдействат и да ви помогнат да направите възможно най-правилния и информиран избор. Не позволявайте на вкусната и истинска храна да се измъкне измежду пръстите ви.


Всички наши продукти са внимателно и прецизно селектирани, така че да отговарят на търсенията. Те са в състояние да задоволят дори най-капризните вкусове на взискателните ни клиенти. Искате ли да поставите на масата вкусно и ароматно картофено пюре, приготвено в рамките на няколко минути? Привърженици ли сте на бързата вечеря и изненадващите гости? Днес на ваша страна е този уникален продукт, способен да се превърне в най-вярното ви оръжие. Имате възможността да смаете всички, добавяйки го към прясно изпечени пържоли или сочни наденици. Бъдете сигурни, че всички ще си спомнят за него, усещайки още приятния вкус в устата си.


За онези от вас, които не са привърженици на готварските изяви, то ние сме им осигурили една малка изненада. Върху опаковката на нашите продукти сме изписали стъпка по стъпка как да се справите с приготвянето на уникално вкусното картофено пюре, такова, каквото единствено истинските варени картофи са в състояние да му се противопоставят. Нашите продукти са с 99% съдържание на картофи. Конкурентния ни продукт на "Маги" има картофено съдържание от 85% !!!!!


Пазарувайте от АПТА.БГ и се наслаждавайте на уникалния вкус на храната, без това да ви коства скъпо и да ви отнема време. Нашият онлайн магазин е с широко отворени врати за вас. Направете правилния избор на висококачествени хранителни продукти. Зарадвайте семействата си с неповторимо картофено пюре, което несъмнено ще се превърне в любимата храна за всеки.