БУТОН ДОР зелени маслини без костилка 333 грама


Код
070019

Тегло
0.4 кг.

3.09 лв.
-
+


Кратко описание
БУТОН ДОР зелени маслини 333 грама.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

БУТОН ДОР зелени маслини без костилка 333 грама.

Висококачествени испански маслините пакетирани във Франция. Маслините съдържат цяла палитра от необходими за организма вещества. Те са богати на витамините А, D, В и Е, което ги прави много добри антиоксиданти. Благодарение на консумацията на маслини организмът си набавя омега-6 и омега-9 мононенаситени мастни киселини, които не е в състояние да възпроизведе сам. Маслините съдържат много белтъци, въглехидрати, пектин, а от минералите - най-много калций, фосфор и калий.

Маслините са концентрирани на мононенаситени мазнини и са добър източник на витамин Е.

• Защитават клетките срещу свободните радикали. Витамин Е е основният мастно-разтворим антиоксидант в тялото. Той директно неутрализира свободните радикали във всички мастни области на тялото.

• Предпазват от сърдечни болести. Свободните радикали могат да доведат до различни заболявания. Например когато причиняват оксидация на холестерола, оксидираният холестерол от своя страна уврежда кръвоносните съдове и покачва риска от сърдечен удар или инфаркт.

• Предпазват ни от заболявания на червата. Ако свободните радикали увредят ДНК в клетките на колона, тези клетки може да мутират в ракови. Неутрализирайки свободните радикали, нутриентите в маслините ни предпазват от рак на колона.

• Имат анти възпалителни ефекти. Анти-възпалителните действия на мононенаситените мазнини, витамин Е и полифенолите в маслините помагат за редуциране на риска от астма, остеоартрит и ревматоиден артрит.

Продуктът се произвежда в Испания.

Други продукти

Loading...