ТИБО ДЕЛКРОА френско шампанско сухо 750 мл.


Код
200045

Тегло
0.8 кг.

56.99 лв.
-
+


Кратко описание
ТИБО ДЕЛКРОА шампанско 750 мл.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ТИБО ДЕЛКРОА френско шампанско сухо 750 мл.

Шампанското е пенливо вино произведено в облостта Шампан като се използват определени сортове вина и се спазва традиционната френска технология. Със създаването на Международен комитет на шампанските вина се разработва и стандарта за производство на вината Шампан в едноименната провинция и технологията за производство на гроздето и виното, включително и най-подходящите сортове за тази технология – „Шардоне“, „Пино ноар“ и „Пино мьоние“. При спазване на тези условия се позволява върху етикета на бутилката да бъде записано „шампан“. През 2005 г. е забранено дори използването на термина шампански метод за вината, произведени в други райони на Франция и света, а се допуска използването на термина традиционен метод.

В производството на ТИБО ДЕЛКРОА се използват сортове грозде: Пино Ноар, Пино Мюние, Шардоне Лекия и балансирано, елегантният и свеж вкус на шампанското се дължи на хармоничното съчетание от Шардоне и бяло грозде. Пино Ноар и Пино Мюние пък осигуряват плодовата му сладост. Да се сервира охладено с температура от 7/9°С.

Шампанското може да се съчетава със следните видове храни : салати, меки и твърди сирена, риба и рибни продукти и хлебни изделия. Сервирайте шампанското студено и се насладете на изтънчените френски вкусове и аромати !

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...