ДОМЕДИА пликове за готвене на всякакви видове храни х 5 бр.


Код
130121

Тегло
0 кг.

2.99 лв.
-
+


Кратко описание
ДОМЕДИА пликове за готвене х 5 бр.

Безплатна

доставка над 49.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ДОМЕДИА пликове за готвене на всякакви видове храни х 5 бр.

Пликовете за готвене в печка и микровълнова на ДОМЕДИА са специално проектирани за здравословна и вкусна кухня. Без добавяне на мазнини, храната запазва своята мекота и вкусови качества. Тяхната употреба е много лесна и запазват фурната чиста. В кухнята никога не е било по-лесно.

Препоръки на употреба: Пликовете са устойчиви до 200 градуса при готвене във фурна и 800 W при готвене в микровълнова печка. Пликовете са за еднократна употреба. За да се избегне риска от задушаване, не позволявайте на децата да си играят с пликовете. Да се пази далеч от достъп на деца.

Начин на употреба: Загрейте фурната с изискваната температура. Поставете храната в плика. Добавете една супена лъжица вода. Затворете с помощта на връзката към плика като оставите разстояние от 4-5 см. между храната и завързаното място. Продупчете най-високата част на плика, за да може да излиза парата по време на готвенето. Поставете плика в тава и го сложете в средата на фурната или микровълновата печка. Пликът не трябва да има контакт със стените, решетките и нагревателните елементи на вашата фурна. Не из-ползвайте фурната в позиция грил. След като сготвите храната отворете плика отгоре.

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...